Vračilo Blaga

Pravilnik o spletnem vračanju

Če s prejetim izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko vrnete. O tem nas je potrebno obvestiti v roku 14 dni po prejemu naročenih izdelkov.

Vrnjeni izdelek mora biti v prvotnem stanju, ne sme biti poškodovan ali rabljen, s priloženimi vsemi potrebnimi oznakami (etiketami), ter v originalni, nepoškodovani embalaži. Vse spodnje perilo mora imeti nameščene higienske nalepke, ki ne smejo imeti znakov odstranitve in ponovne namestitve. Oblačila prav tako ne smejo biti oprana, ali kakor koli drugače spremenjena.

Menjava artikla

V primeru, da je velikost naročenega artikla napačna, imate možnost zamenjave velikosti le tega, v kolikor je na zalogi! V roku 14 dni od prevzema artikla nam pošljite elektronski obrazec za zamenjavo ali menjavo.

V obrazcu napišite želeno velikost ali nov model artikla, ki bi ga radi menjali. Nato artikel zaščitite za transport in ga v roku vrnite na naš naslov. Po prejetem vračilu, vam pošljemo menjavo.

Opomba! Pri zaščiti za transport, mora biti embalaža artikla nepoškodovana. Ne lepite povratnic direktno na original embalažo artikla.

Opomba: Za lažjo in hitrejšo obdelavo, obrazec izpolnite natančno z vsemi vašimi podatki.

  • Zaradi varnosti priporočamo priporočeno pošiljko, saj nismo odgovorni za izgubljene povratne pakete.
  • Če zahtevate povračilo kupnine, vam bo le-ta vrnjena v roku največ 14 dni po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe.
  • Potrebujete pomoč? Kontaktirajte našo pomoč uporabnikom na email: info@trgovinajoy.si

Opomba! Pri zaščiti za transport, mora biti embalaža artikla nepoškodovana. Ne lepite povratnic direktno na original embalažo artikla.

Prejeta vračila

  • Po prejetem artiklu bomo vračilo obdelali v povprečju 48 urah.
  • Opomba: V nekaterih primerih lahko proizvajalec zahteva nadaljnjo kontrolo oblačil pred zamenjavo ali povračilom blaga. Če je temu tako, vas bomo v zvezi s tem naknadno kontaktirali.
  • Vračilo kupnine se opravi na plačilni sistem, ki je bil uporabljen pri plačilu, razen če je obojestransko dogovorjeno drugače.
  • Darilnega bona ni mogoče zamenjati za denar.
  • Stroški poštnine vračil, so na strani kupca. Če smo vam poslali napačen izdelek, so stroški vračila poštnine na naši strani.
  • Vračilo izdelkov z odkupnino ni mogoče. Takšni paketi bodo z naše strani zavrnjeni in vrnjeni k vam.
  • Zaradi higienskih pogojev ne sprejemamo vračil za spodnje perilo ali kopalke, v kolikor je bila odstranjena higienska etiketa.
© 2021 Copyright Trgovina Joy. Powered by iMode. All rights reserved.

28. 04. 2021